"MINT A KOVÁSZ AZ EMBERISÉG CSALÁDJÁBAN: Laikusok dimenziója Don Bosco családjában" (Sztrenna 2023)

Nyerges Teljesítménytúrák

2023.04.17.

Nyerges teljesítménytúra

Az évnek az az időszaka közeledik, amikor elérkezik az ideje, hogy ne csak az iskolapadban legyünk aktívak, hanem a szabadban is élvezzük az egészséges mozgást! Örömmel tudatjuk veletek, hogy a Nyergesújfalui Négy Égtáj Túra- és Szabadidősport Egyesület idén is megrendezi a Nyerges Teljesítménytúrákat, és most új meglepetéssel készülnek nektek!

Bevezetésre kerül az új 30 km-es útvonal, és újra elérhető lesz a 40 km-es táv is, hogy mindenki megtalálja a maga kihívását és élvezze a túrázást. De nem csak a túrázókra gondoltak a szervezők, hanem iskolai közösségi szolgálatra is lehetőséget kínálnak. Szeretettel várják azokat a diákokat, akik szívesen segítenének az állomáson vagy a rajthelyen.

A Péliföldszentkeresztre történő kijutásban és hazajutásban is segítséget kaptok, hogy ne kelljen aggódnotok a logisztikáért. A jelentkezési lehetőség a Négy Égtáj SE facebook messengerén vagy a negyegtaj@gmail.com email címen lehetséges.

Bátorítunk benneteket a részvételre résztvevőként vagy segítőként! Kívánunk mindenkinek élvezetes és sikeres túrát!

További információkat az egyesület FB-oldalán találsz!

iskolai közösségi szolgálat a nyergesi túrákon

Legfrissebb hírek

Mit mondana most Don Bosco?

Mintegy 40 csapattal, vagyis közel 120 résztvevővel került megrendezésre az idei év Don Bosco háziversenye a Zafféry Károly Középiskolában január

Fogadóóra

Fogadóóra – 2024. február 1.

Kedves Szülők! Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a következő fogadóóra időpontja 2024. február 1. csütörtök lesz, 18:00 és 19:00 között. A fogadóóra célja, hogy