Napközis tábori csoportkép

Az Egyházi közösségi célú programok támogatása 2022. pályázat lehetővé tette, hogy a Zafféry Károly Szalézi Középiskolában újra megvalósuljon a szalézi nyári oratórium. Ez a tábor évről évre rengeteg gyermeket és fiatalt vonz. Ők egy tartalmas, vidám közösségi program keretében tölthetik el szabadidejüket. A tábor önkéntes szervezői egész évben dolgoznak a programon, ezlrt minden évben több, mint kétszázan vesznek részt a nyári oratóriumban.

Az oratórium és a nyári tábor hagyományosan a Szalézi Közösség által szervezett program, és már sok éves múltra tekint vissza. Az önkéntesek szívvel-lélekkel készülnek az eseményre, és minden évben odaadják magukat a fiatalokért.

A nyári oratórium nem profitorientált. A részvételi díj nem fedezi az összes kiadást, mint például a heti háromszori meleg étkezést, a tízórait, uzsonnát, a buszbérlést, a belépőjegyeket stb. Ezért is vagyunk hálásak az elnyert támogatásért. Egy olyan lehetőséget kaptunk, amely segítséget nyújt közösségünknek abban, hogy megvalósítsa a programjait és támogassa a fiatalokat a keresztény közösségben való növekedésben és érésben.

A Zafféry Károly Szalézi Középiskola nyári oratóriumának támogatása lehetővé tette, hogy idén is sok fiatal részt vehessen a táborban, és egy olyan élményt szerezzenek, amely hosszú ideig velük marad majd.

Pályázó: Zafféry Károly Szalézi Középiskola

Pályázat: Magyarország Kormánya – Egyházi közösségi célú programok támogatása 2022

Támogatás azonosítója: EKCP- KP- 1-2022l3-000404

Támogatás összege: 400.000 Ft

Magyarország Kormányának pályázati logója