"MINT A KOVÁSZ AZ EMBERISÉG CSALÁDJÁBAN: Laikusok dimenziója Don Bosco családjában" (Sztrenna 2023)

A Föld Napja Péliföldszentkereszten

2023.04.17.

Föld Napja plakátcím

Közeleg a Föld Napja, ami minden évben április 22-én kerül megünneplésre világszerte. Az esemény célja, hogy felhívja a figyelmet a Föld védelmére és fenntartható fejlődésére, valamint arra, hogy mindannyian tegyünk a környezetünkért. Idén Péliföldszentkeresztben, a Gerecse Natúrpark Látogatóközpontban különleges programokkal várjuk az érdeklődőket április 23-án.

A napot Renner Andi Kerekítőjlvel kezdjük, vagyis egy izgalmas zenés-bábos foglalkozással a 0-4 éves korosztálynak. Ezután pedig az egészséges életmód és a természetgyógyászat szerelmesei is megtalálják a számításaikat. Könyvesné Erika fitoterapeuta vezetésével bepillanthatunk a gyógynövények világába, és megtudhatjuk, hogyan lehet azokat hatékonyan alkalmazni a gyermekbetegségek kezelésében.

Ha inkább a kreatív tevékenységek híve vagy, akkor sem kell csüggedned. Egész napos kézműves foglalkozások várnak mindenkire, kicsikre és nagyokra egyaránt. Az alkotás után pedig vidd haza a saját magad által készített műveket, és mutasd meg otthonodban is, milyen ügyes vagy!

Délutánra pedig igazán varázslatos programmal készülünk. A Bajnai Zöld Tündérek Oko- és Szabadidő Egyesület játékos programja, a Varázslatos Aranyalma kincse, garantáltan elnyeri a tetszést. 

Az esemény zárásaként pedig szemétszedésre hívunk mindenkit. Tegyük szebbé és tisztábbá a környezetünket. 

Sok szeretettel várunk mindenkit április 23-án, hogy együtt ünnepeljük a Föld Napját, és tegyünk közösen a környezetünkért!

Föld Napja plakát

Legfrissebb hírek

Nyerges teljesítménytúra

Nyerges Teljesítménytúrák

Az évnek az az időszaka közeledik, amikor elérkezik az ideje, hogy ne csak az iskolapadban legyünk aktívak, hanem a szabadban