"MINT A KOVÁSZ AZ EMBERISÉG CSALÁDJÁBAN: Laikusok dimenziója Don Bosco családjában" (Sztrenna 2023)

Iskolatáska-mentes nap a Zafféryban

2023.04.17.

Iskolatáska-mentes nap plakát

A nagysikerű iskolai diáknap után szeretnénk figyelmedbe ajánlani az Április 21-i NO BACKPACK DAY-t, azaz az Iskolatáska-mentes Napot, amelyen egy teljes napra búcsút intünk a nehéz, tömött táskáknak! Az esemény a Zafféry Károly Szalézi Középiskolában is megrendezésre kerül, az iskola Diákönkormányzata által szervezve.

Ezen a napon lehetőséged lesz új kihívásokkal szembesülni, ugyanis tanszereidet most bármilyen kreatív megoldással szállíthatod az iskolába. Milyen érzés lenne egy szerszámosládával vagy egy bőrönddel érkezni az órára? Vagy mi lenne, ha a párnahuzatodba csomagolnád be a füzetjeidet és ceruzáidat? Csak a képzeleted szab határt!

Az Iskolatáska-mentes Nap egy nagyszerű lehetőség arra, hogy kicsit kikapcsoljunk a mindennapi rutinból, és új, izgalmas dolgokat próbáljunk ki. Ezen kívül, kevésbé terheljük a hátunkat és vállunkat, így megelőzhetjük az esetleges gerincproblémákat is.

Az eseményről további információkat a Diákönkormányzat tagjaitól kaphatsz. Tehát hátizsák helyett válassz valami izgalmasabb tanszerszállító módot az Iskolatáska-mentes Napon, és engedd szabadjára a kreativitásodat! És ne feledd, a tanszerek mellett minden nap érdemes magaddal vinned egy nagy adag jókedvet és pozitív gondolkodást is!

Legfrissebb hírek

Mit mondana most Don Bosco?

Mintegy 40 csapattal, vagyis közel 120 résztvevővel került megrendezésre az idei év Don Bosco háziversenye a Zafféry Károly Középiskolában január

Fogadóóra

Fogadóóra – 2024. február 1.

Kedves Szülők! Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a következő fogadóóra időpontja 2024. február 1. csütörtök lesz, 18:00 és 19:00 között. A fogadóóra célja, hogy