Az álom, mely álmodni késztet: Egy szív, mely a „farkasokat” „bárányokká” változtatja (Sztrenna 2024)

Keresés
Close this search box.

Ballagás: egy fejezet vége és egy másik kezdete

2023.04.26.

Ballagó osztály vonul az iskola folyosóján:

Közeleg az idei ballagás! Május 6-án, pénteken a szalézi szent, Savio Szent Domonkos ünnepén 10 órakor két osztály ballag el iskolánkból. Az egyik 8 évet, míg a másik 4 évet töltött nálunk. A 12.A osztály Schalk Zsolt tanár úr, a 12.B osztály Nyitrai Ferenc tanár úr vezetésével készült az elmúlt évek során, hogy kiállják az érettségi próbáját. Fiataljaink rengeteget tanultak és fejlődtek, és most egy új életszakasz kezdetére készülnek. Az érettségi vizsgák előtt azonban még néhány fontos esemény vár rájuk. 

Május 3-án szerdán reggel Vitális Gábor SDB plébános atya iskolai szentmisét mutat be ballagóinkért, melyen a többi évfolyam diákjai is részt vesznek. A szentmisében hálát adunk az elmúlt évek örömeiért és kihívásaiért, és kérjük a Jóisten segítségét a vizsgákra is. 

Május 4-én csütörtökön este 9-kor fáklyás ballagás keretében vonulnak érettségiző diákjaink a város főútján az iskoláig. Ez az esemény minden évben ünnepi hangulatban zajlik, hiszen jelezi, hogy egy új generáció tart a beérés felé. 

Az igazi nagy nap azonban május 6-án szombaton lesz. Olyan ünnepi és megható esemény ez, amelyre diákok és családjaik hosszú évekig emlékezni fognak. Mérföldkő ez, amely egy fejezet végét és egy másik kezdetét jelenti.

Legfrissebb hírek

Június havi ebédbefizetés

IDEJE:   2024. június 4-5. (730-1500 óráig). HELYE:   Gazdasági iroda Teljes árú ebéd: 900 Ft/nap Kedvezményes árú ebéd: 450 Ft/nap Vagy a szalezi-zaffery.qb.hu weboldalon. Havi étlap

Elballagtunk (videó)

Ahogy a tavasz újra beköszönt, úgy érkezik el az az időszak is, amikor búcsút mondunk végzős diákjainknak. Idén is szentmisében