"MINT A KOVÁSZ AZ EMBERISÉG CSALÁDJÁBAN: Laikusok dimenziója Don Bosco családjában" (Sztrenna 2023)

Ballagás: egy fejezet vége és egy másik kezdete

2023.04.26.

Ballagó osztály vonul az iskola folyosóján:

Közeleg az idei ballagás! Május 6-án, pénteken a szalézi szent, Savio Szent Domonkos ünnepén 10 órakor két osztály ballag el iskolánkból. Az egyik 8 évet, míg a másik 4 évet töltött nálunk. A 12.A osztály Schalk Zsolt tanár úr, a 12.B osztály Nyitrai Ferenc tanár úr vezetésével készült az elmúlt évek során, hogy kiállják az érettségi próbáját. Fiataljaink rengeteget tanultak és fejlődtek, és most egy új életszakasz kezdetére készülnek. Az érettségi vizsgák előtt azonban még néhány fontos esemény vár rájuk. 

Május 3-án szerdán reggel Vitális Gábor SDB plébános atya iskolai szentmisét mutat be ballagóinkért, melyen a többi évfolyam diákjai is részt vesznek. A szentmisében hálát adunk az elmúlt évek örömeiért és kihívásaiért, és kérjük a Jóisten segítségét a vizsgákra is. 

Május 4-én csütörtökön este 9-kor fáklyás ballagás keretében vonulnak érettségiző diákjaink a város főútján az iskoláig. Ez az esemény minden évben ünnepi hangulatban zajlik, hiszen jelezi, hogy egy új generáció tart a beérés felé. 

Az igazi nagy nap azonban május 6-án szombaton lesz. Olyan ünnepi és megható esemény ez, amelyre diákok és családjaik hosszú évekig emlékezni fognak. Mérföldkő ez, amely egy fejezet végét és egy másik kezdetét jelenti.

Legfrissebb hírek

Mit mondana most Don Bosco?

Mintegy 40 csapattal, vagyis közel 120 résztvevővel került megrendezésre az idei év Don Bosco háziversenye a Zafféry Károly Középiskolában január

Fogadóóra

Fogadóóra – 2024. február 1.

Kedves Szülők! Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a következő fogadóóra időpontja 2024. február 1. csütörtök lesz, 18:00 és 19:00 között. A fogadóóra célja, hogy