Az álom, mely álmodni késztet: Egy szív, mely a „farkasokat” „bárányokká” változtatja (Sztrenna 2024)

Keresés
Close this search box.

Változnak a mindennapos testnevelés kiváltásának feltételei!

2024.06.29.

mindennapos testnevelés

Szeretnénk tájékoztatást adni a következő 2024/25-ös tanév fontos változásairól az iskolai testnevelés területén.

A legfrissebb törvénymódosítás értelmében heti legfeljebb két testnevelésóra kiváltható sportoló tanulók számára, akik versenyengedéllyel rendelkeznek és sportszervezet által kiállított edzésigazolással rendelkeznek.

Kiemelten fontos, hogy a következő tanévtől már kizárólag a versenyengedéllyel rendelkező tanulók kaphatnak felmentést heti két testnevelésóra alól.

Kérjük, hogy az osztályfőnökök felé 2024. július 10-ig jelezzék, hogy melyik tanulónak lesz a jövő tanévben  versenyengedélye és ez alapján lehetősége a heti 2 testnevelés óra kiváltására.

Az igazolásokat és versenyengedélyeket 2024. szeptember 6-ig kell leadni az iskolában, későbbi igazolásokat nem tudunk elfogadni.

Iskolánk helyi tanterve szerint a 5-8. évfolyamokon és a 9.B osztályban heti 1 óra néptánc oktatás van, amely lehetőséget biztosít a versenyengedéllyel rendelkező tanulók számára heti 1 testnevelésóra kiváltására.

Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

Legfrissebb hírek

Június havi ebédbefizetés

IDEJE:   2024. június 4-5. (730-1500 óráig). HELYE:   Gazdasági iroda Teljes árú ebéd: 900 Ft/nap Kedvezményes árú ebéd: 450 Ft/nap Vagy a szalezi-zaffery.qb.hu weboldalon. Havi étlap

Elballagtunk (videó)

Ahogy a tavasz újra beköszönt, úgy érkezik el az az időszak is, amikor búcsút mondunk végzős diákjainknak. Idén is szentmisében