Az álom, mely álmodni késztet: Egy szív, mely a „farkasokat” „bárányokká” változtatja (Sztrenna 2024)

Keresés
Close this search box.

Tanévzáró Ünnepség és Nyári Szünet Indítása a Zafféry Károly Szalézi Középiskolában

2024.06.21.

A tanév végét méltóképpen megünnepelve, a Zafféry Károly Szalézi Középiskola diákjai, tanárai és szüleik a templomban gyűltek össze, hogy részt vegyenek a hagyományos tanévzáró szentmisén. Emmanuel atya által celebrált szentmise felemelő és megható pillanatokkal teli volt, amelyben hálaadás és köszönet hangzott el az elmúlt tanév sikereiért és küzdelmeiért.

Az ünnepség fénypontja az „Év Diákja” díj átadása volt, amelyet idén Fekete Sára érdemelt ki. Sára kiváló tanulmányi eredményeivel, példaértékű magatartásával és közösségi szerepvállalásával érdemelte ki ezt a rangos elismerést. Gratulálunk neki, és bízunk benne, hogy további sikereket ér el az élet minden területén.

A szentmise után megható és vidám meglepetés várta a tanárokat. A diákok sorfalat álltak a templomtól az iskoláig vezető úton, és miközben tanáraik középütt elhaladtak, tapssal és személyre szóló ajándékokkal jutalmazták meg őket. Ez a gesztus nemcsak a diákok háláját és szeretetét fejezte ki, hanem erősítette az iskola közösségi szellemét is.

Az ünnepi események a bizonyítványosztással folytatódtak, ahol minden diák megkapta az egész évi munkájának gyümölcsét. Az iskolavezetés nevében Tafferner Ingrid igazgatónő zárta le az eseményt, aki hangsúlyozta a nyári szünet fontosságát a pihenés és feltöltődés szempontjából. Kívánunk minden diáknak és tanárnak kellemes, biztonságos és élményekkel teli nyarat!

Ne felejtsük el, hogy az iskola hivatalos oldalán és közösségi média felületein folyamatosan frissítjük az évközi események emlékeit, hogy együtt örülhessünk a közös pillanatoknak. Bátorítjuk a szülőket, hogy időnként látogassák meg az iskola weboldalát az esetleges tanévet megelőző információk miatt.

Várjuk vissza diákjainkat szeptemberben, hogy újult erővel és lelkesedéssel kezdjük meg a következő tanévet.

#zafferykaroly #zafferykarolykozepiskola #zafferykarolykozepiskolanyerges #zafferykozepiskola #zafferykarolyiskola

Legfrissebb hírek

Június havi ebédbefizetés

IDEJE:   2024. június 4-5. (730-1500 óráig). HELYE:   Gazdasági iroda Teljes árú ebéd: 900 Ft/nap Kedvezményes árú ebéd: 450 Ft/nap Vagy a szalezi-zaffery.qb.hu weboldalon. Havi étlap

Elballagtunk (videó)

Ahogy a tavasz újra beköszönt, úgy érkezik el az az időszak is, amikor búcsút mondunk végzős diákjainknak. Idén is szentmisében