A Nyergesújfalui Szalézi Irinyi Gimnázium emelt szintű képzést indít
futball férfi szakágban a 2012-2013-as tanévben.

Az iskola az első évben normál tanmenet mellett heti öt, később speciális órarend kialakításával lehetővétenné napi két, azaz heti 10 edzés megtartását. Az osztályba való felvételt a tanulmányi vizsga mellett testnevelési-labdarúgó alkalmassági felmérő alapján nyerheti el a jelentkező.

Az iskola együttműködési megállapodást kötött a Gyulai Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémiával, valamint a helyi Zoltek SE labdarúgó szakosztályával. Az osztály sportszakmai munkáját a Grosics Akadémia és a Zoltek  SE  fogja felügyelni.

A Grosics Akadémia a meglévő külföldi kapcsolatainak segítségével a tehetséges gyermekek legmerészebb álmai is valóra válhatnak.

A sportosztályban felvételt nyerő gyerekek a 2012/13. bajnoki szezonban az MLSZ kiemelt bajnokságában, az  NB II-es utánpótlás bajnokságban szerepelhetnek.  A kiemelten tehetséges gyermekek továbbá sportösztöndíj keretében felvételt nyerhetnek a Gyulai Katolikus Labdarúgó Akadémiára, ahol kimagasló feltételek mellett készítik fel őket a hazai élvonalbeli, illetve nemzetközi szintre.

A maximálisan felvehető  osztálylétszám 25 fő.

Elsősorban a térség településein élő tehetséges gyermekek jelentkezését várjuk, akik szeretnék a labdarúgást komolyabb szinten űzni. Mivel a szomszédos és környékbeli településekről a bejárás jelenleg nem, vagy csak részben megoldott, ezért az együttműködés keretén belül folynak a tárgyalások saját buszjárat indításával kapcsolatban is.

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE A FOCI EMELT KÉPZÉSHEZ


További információ  kérhető:

Lux Ambrus       igazgató                            20 – 823 3937                       luxambrus@gmail.com
Elzer István        Zoltek SE ügyvezető      30 – 311 7710                    elzeristvan@gmail.com