Az álom, mely álmodni késztet: Egy szív, mely a „farkasokat” „bárányokká” változtatja (Sztrenna 2024)

Iskolai közösségünk ünnepe: így telt a Zafféry Károly Szalézi Középiskola gólyabálja

2023.10.02.

Szeptember 29-én, szerdán került megrendezésre a Zafféry Károly Szalézi Középiskola gólyabálja, amelyen az ötödikes és kilencedikes gólyák mutatkoztak be a többi diáknak, tanárnak és szülőnek. A bál mottója a “Család” volt, amely tükrözte a szalézi közösség szellemiségét és értékeit.

A bál 17 órakor kezdődött a tornateremben, ahol a műsorvezetők, Babocsai Hanna 11.A osztályos diák és Mezei Dorka, a DÖK elnöke köszöntötték a megjelenteket. Ezután Emmanuel atya buzdította a gólyákat, akik ezután letették az esküjüket, hogy becsületesen és szorgalmasan tanulnak, és hűségesek maradnak az iskolához. Ezután átadták a gólyáknak az ajándékokat, amelyeket a felsőbb éves osztályok készítettek számukra.

A köszöntő után a gólyák bemutatták a műsoraikat, amelyekben énekeltek, táncoltak, zenéltek és verseket szavaltak. A műsorok nagyon színvonalasak és kreatívak voltak, és sok tapsot és elismerést kaptak. A műsorok végén a műsorvezetők megköszönték a gólyák és a tanárok munkáját, és bejelentették, hogy ki lett a bálkirály, a bálkirálynő és a legszebb pár.

A gólyák osztályműsorai

A bál 18:20-kor zárult, de ezután még sok program várt a résztvevőkre. A büfében finom falatokat és italokat lehetett fogyasztani, a fotósarokban emlékezetes képeket lehetett készíteni, a társasjáték-teremben különböző játékokkal lehetett szórakozni, a teaházban pedig kellemes beszélgetéseket lehetett folytatni. A diszkóban pedig fergeteges buli várta azokat, akik szerettek volna táncolni és zenét hallgatni.

A gólyabál nagyon sikeres és vidám esemény volt, amely erősítette az iskolai közösség összetartozását és szeretetét. A gólyák jól érezték magukat az új családjukban, és sok új barátot szereztek. A tanárok és a szülők büszkék voltak rájuk, és örültek nekik. A bál lelki üzenete pedig az volt, hogy Krisztus legyen mindig az első helyen az életünkben, mert Vele minden teljes, és nélküle semmit sem tehetünk.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett vagy segített a gólyabál megszervezésében és lebonyolításában! Isten áldjon meg benneteket!

Hangulatképek

Legfrissebb hírek

Elballagtunk (videó)

Ahogy a tavasz újra beköszönt, úgy érkezik el az az időszak is, amikor búcsút mondunk végzős diákjainknak. Idén is szentmisében

Április havi ebédbefizetés

IDEJE:   2024. április 8-9. (730-1500 óráig). HELYE:   Gazdasági iroda Teljes árú ebéd: 900 Ft/nap Kedvezményes árú ebéd: 450 Ft/nap PÓTBEFIZETÉS:   2024. április

Ideiglenes felvételi sorrend 2024

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az ideiglenes felvételi névsor már elérhető. Kérjük, tekintse meg a listát, hogy megtudja, mely diákoknak van lehetőségük