Az álom, mely álmodni késztet: Egy szív, mely a „farkasokat” „bárányokká” változtatja (Sztrenna 2024)

Indul az oratórium!

2023.09.18.

Oratórium Nyergesújfalu

Az oratórium? Szeretnénk bemutatni nektek az iskolánk oratóriumát, amely egy olyan hely, ahol a fiatalok jól érezhetik magukat, tanulhatnak, imádkozhatnak és barátokra lelhetnek. Az oratórium Don Bosco Szent János által indított mozgalom, amely a világ számos országában működik. Magyarországon is több szalézi oratórium van, ahol a szalézi lelkiséget követve vidámságban élik meg az együtt, közösségben eltöltött idő örömét.

Kedves Szülők!

Szeretnénk megosztani Önökkel, hogy miért érdemes elengedniük a gyermeküket az oratóriumba. Az oratóriumban a gyerekek:

  • Megismerkednek új emberekkel, akik hasonló érdeklődésűek, mint ők.
  • Fejlesztik a képességeiket és a tehetségüket különböző foglalkozásokon.
  • Megtapasztalják a szalézi lelkiséget, amely Don Bosco szeretetét közvetíti feléjük.
  • Kikapcsolódnak a tanulás után egy jó hangulatú közösségben.
  • Részt vesznek az oratórium életében, és hozzá is járulnak annak sikeréhez.

 

Az oratóriumi programokat a szalézi animátorok és a szerzetesek vezetik. Az animátorok olyan fiatalok és felnőttek, akik önkéntesen segítenek az oratóriumi programok szervezésében és lebonyolításában. Az animátorok és szerzetesek együtt gondoskodnak arról, hogy az oratóriumban mindenki biztonságban legyen, és jól érezze magát. Az oratórium vezetője Jakab atya, ám az idei évtől Emmanuel atya, az iskola lelkésze is bekapcsolódik a programokba.

Kedves Diákok!

Szeretnénk meghívni benneteket az oratóriumba, ahol sok érdekes és szórakoztató tevékenységet kínálunk nektek. Az oratóriumunkban különböző sport és szabadidős tevékenységeket próbálhattok ki. Ha szeretnétek velünk együtt tölteni egy vidám és tartalmas délutánt, gyertek el pénteken az oratóriumba, és hozzátok magatokkal a barátaitokat is!

A tanév első oratóriuma 2023. szeptember 22-én pénteken 16 órától lesz az iskolánk tornatermében. Várunk szeretettel! 😊

Legfrissebb hírek

Április havi ebédbefizetés

IDEJE:   2024. április 8-9. (730-1500 óráig). HELYE:   Gazdasági iroda Teljes árú ebéd: 900 Ft/nap Kedvezményes árú ebéd: 450 Ft/nap PÓTBEFIZETÉS:   2024. április

Ideiglenes felvételi sorrend 2024

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az ideiglenes felvételi névsor már elérhető. Kérjük, tekintse meg a listát, hogy megtudja, mely diákoknak van lehetőségük