"MINT A KOVÁSZ AZ EMBERISÉG CSALÁDJÁBAN: Laikusok dimenziója Don Bosco családjában" (Sztrenna 2023)

Don Bosco házi verseny

2018.01.22.

Már hagyomány iskolánkban, hogy januárban a szalézi rend alapítójáról elnevezett játékos vetélkedőn mérik össze tudásukat az iskola diákjai. Ebben az évben tömeges volt a részvétel: két korcsoportban összesen 36 csapat (csapatonként 4-5 diák) mérte össze tudását a január 17-én tartott rendezvényen, ahol a végzős osztályokon  kívül minden osztály képviselte magát.

A vetélkedőn egy telefonos alkalmazás segítségével a hagyományos teszt feladatokat is meg kellett oldani, melyre előzetesen készülhettek diákok. Derossi atya, iskolánk nevelési igazgatóhelyettese számára az okozta a legnagyobb örömet, hogy a csapatok valóban tanultak a versenyre. Természetesen nem csak az elméleti tudás, hanem a kreativitás is fontos szerepet játszott, hiszen címer rajzolás és vers írás is szerepelt a feladatok között. Eredményhirdetésre a január 27-én iskolánkban tartandó tartományi Don Bosco ünnepen kerül majd sor.

Házi Don Bosco Verseny

Legfrissebb hírek

December havi ebédbefizetés

IDEJE:   2023. december 4-5. (730-1500 óráig). HELYE:   Gazdasági iroda Teljes árú ebéd: 900 Ft/nap Kedvezményes árú ebéd: 450 Ft/nap PÓTBEFIZETÉS:   2023. december

Csoportelső a Zafféry csapata

A Fair Play Cup egy középiskolai labdarúgó program, amit a Magyar Labdarúgó Szövetség ír ki és szervez. A program célja