Óvintézkedések az érettségin

Óvintézkedések az érettségin

Érettségi

  • Megrendeltük az épület fertőtlenítését un. „hidegködös” eljárással, melyet részben az első vizsga előtt, majd az 1-3. nap vizsgái után is elvégeznek a szakemberek.(folyosók, wc-k, tanári is)
  • Ezenkívül rendeltünk valamennyi maszkot, gumikesztyűt és fertőtlenítő sprayt, de elvileg központilag is fogunk kapni mindent.
  • Érkezéskor minden diák kezét ezzel fertőtleníteni fogjuk, illetve a felügyelőtanárok is kapnak a terembe, amivel időnkén a gumikesztyűt átfertőtleníthetik . A diákok számára az iskolába érkezéskor, a terem mindenkori elhagyásakor  tesszük csak a maszk viselését kötelezővé (lehetőleg hozzanak magukkal), a dolgozatírás alatt ez alól mentesülhet, a teremben lévő tanároknak viszont kötelező, mint ahogy a kesztyű is.
  • A csoportosulások elkerülésére nagy figyelmet fogunk fordítani, melyet a rendvédelmi szervek is ellenőrizni fognak.

Ezért:…

  • Érkezésre (8:00 órától) csak a nagykapun lesz lehetőség, onnan egy kihúzott „kordonon” keresztül egyesével, a kellő távolságot tartva egymásközt, érkeznek a diákok majd az épületbe. Itt elolvassák, melyik terembe kell menniük, ahová -a kézfertőtlenítés és egy egészségi állapotról szóló nyilatkozattétel után- rögtön fel is mennek és elfoglalják a helyüket.
  • Minden diák hozzon elegendő tollat és egyéb eszközt, tárgyat, amire a vizsg szóló a során szüksége lesz. Senkitől semmit nem kérhet!!!
  • A szükséges függvénytáblázat, atlasz, szótár stb. akinek van, hozza, valamennyit tudunk biztosítani a könyvtárból is..
  • A dolgozatok kijavítására május 22-ig lesz lehetőség, a megtekintés is idén sokkal gyorsabban fog zajlani. Minden diák csak addig tartózkodhat, amíg gyorsan átnézi és esetleg lefényképezi azt. A kérdéseit majd ezek alapján teheti fel esetlegesen a szaktanárnak. Ez is több helyszínen zajlik majd.

Fenti rendelkezések mind a diákok és családjaik, mind dolgozóink védelmét szolgálják, kérem ezért ezek tudomásulvételét.

Tafferner Ingrid

igazgató