"MINT A KOVÁSZ AZ EMBERISÉG CSALÁDJÁBAN: Laikusok dimenziója Don Bosco családjában" (Sztrenna 2023)

Felejthetetlen Pillanatok: Szalagavató Ünnepségünk Videói

2023.12.16.

Kedves Diákok, Szülők, és Tanárok!

Örömmel osztjuk meg veletek a 2023-as szalagavató ünnepségünkön készült videókat, amelyek azokat a különleges pillanatokat örökítik meg, amelyekre mindannyian büszkék lehetünk.

1. A Teljes Műsor: Ez a videó az ünnepség minden pillanatát felöleli, a bevonulástól a záró táncokig. Nézzétek meg, hogy diákjaink milyen büszkén viselik a szalagjaikat, és éljétek át újra velünk ezt a különleges estét.

2. Rövidített Verzió: Tudjuk, hogy időtök értékes, ezért összeállítottunk egy rövidített verziót is. Ez a tökéletes választás azok számára, akik rövid idő alatt szeretnék felidézni ezt a varázslatos estét.

 

Köszönjük a diákoknak, szülőknek és tanároknak, hogy mindannyian hozzájárultatok ehhez a csodálatos ünnepséghez. Továbbá köszönjük a videókat Komeiner Mirának és Mészáros Máténak tanulóinknak.

Legfrissebb hírek

Mit mondana most Don Bosco?

Mintegy 40 csapattal, vagyis közel 120 résztvevővel került megrendezésre az idei év Don Bosco háziversenye a Zafféry Károly Középiskolában január

Fogadóóra

Fogadóóra – 2024. február 1.

Kedves Szülők! Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a következő fogadóóra időpontja 2024. február 1. csütörtök lesz, 18:00 és 19:00 között. A fogadóóra célja, hogy