Az álom, mely álmodni késztet: Egy szív, mely a „farkasokat” „bárányokká” változtatja (Sztrenna 2024)

Elballagtunk (videó)

2024.05.08.

Ahogy a tavasz újra beköszönt, úgy érkezik el az az időszak is, amikor búcsút mondunk végzős diákjainknak. Idén is szentmisében imádkoztunk végzőseink sikereiért az éretsségi vizsgákon, és azért, hogy az életben meg tudják állni helyüket, és okos döntéseikkel szép életet alapozzanak meg. Megrendezésre került a hagyományos fáklyás ballagás is, amely a Spartól indult és az iskolánk kapujáig vezetett, ahol a tanárok és diákok együtt énekeltek. A szívhez szóló dallamok és a meghitt hangulat tökéletesen kiegészítette a kedvező időjárást.

A ballagási hét során a diákok szorgalmasan gyakorolták az énekeket, hogy méltóképpen köszönthessék diáktársaikat, tanáraikat és szüleiket. Az esti ünnepség során a fáklyák fénye mellett a diákok szép énekükkel mondtak köszönetet a tanároknak, majd egy közös koccintás és vacsora zárta a napot.

Másnap a végzősök a bolondballagást szervezték meg az alsóbb évfolyamok számára, ahol a vidámság és a nevetés volt a főszerepben. A tréfás kedvű diákok számos emlékezetes pillanatot szereztek az iskolának.

A búcsúzás másnapján azonban már a komolyság vette át az uralmat. A végzősök méltóságteljesen vettek búcsút az iskolától, amely annyi emléket és tudást adott számukra.

Ezekről a felejthetetlen pillanatokról készült egy rövid videó összefoglaló, amelyet most büszkén mutatunk be nektek. Nézzétek meg, emlékezzetek, és ünnepeljük együtt a végzős diákjaink útját!

Legfrissebb hírek

Április havi ebédbefizetés

IDEJE:   2024. április 8-9. (730-1500 óráig). HELYE:   Gazdasági iroda Teljes árú ebéd: 900 Ft/nap Kedvezményes árú ebéd: 450 Ft/nap PÓTBEFIZETÉS:   2024. április

Ideiglenes felvételi sorrend 2024

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az ideiglenes felvételi névsor már elérhető. Kérjük, tekintse meg a listát, hogy megtudja, mely diákoknak van lehetőségük