"MINT A KOVÁSZ AZ EMBERISÉG CSALÁDJÁBAN: Laikusok dimenziója Don Bosco családjában" (Sztrenna 2023)

Covid 19

2021.11.07.

Kedves Diákok! Tisztelt Szülők!

Ezúton is tájékoztatok mindenkit, hogy kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató diákok jöhetnek iskolába! Ugyanez vonatkozik a dolgozókra is!!

Amennyiben a szülők a gyermeküknél tüneteket észlelnek, gondoskodjanak az orvosi vizsgálatról, a megfelelő intézkedésről. A jelenlegi jogszabályok alapján ha egy családtag pozitív, az nem jelenti automatikusan azt, hogy a vele egy háztartásban élők is karanténba kerülnek. Ha a gyermek nincs karanténban, jöhet iskolába, de kérem, hogy ilyenkor tájékoztassák az osztályfőnököt a megbetegedésről.

Amennyiben egy  osztályban pozitív Covid tesztet jeleznek, akkor  a hatóság elvileg csak azok számára fog karantént elrendelni, akik nincsenek oltva! Ők „online” vesznek részt a karantén ideje alatt az órákon, pontosabban a szaktanárok a Classroomon keresztül elküldik számukra  a tananyagot.

Belépéskor a kézfertőtlenítés újra mindenki számára kötelező! Belépés után lehetőleg mindenki kerülje a zsúfolt helyeket, ha lehet, menjenek rögtön a tanterembe. 

A maszk használata a közösségi tereken-továbbá a szaktanár külön kérésére akár az órán is-mindenki számára kötelező!

Idegenek csak engedéllyel léphetnek az intézmény területére!

Kérem fentiek szíves tudomásulvételét és a szabályok betartását!

Vigyázzunk egymásra!

Tafferner Ingrid

igazgató

Legfrissebb hírek

Mit mondana most Don Bosco?

Mintegy 40 csapattal, vagyis közel 120 résztvevővel került megrendezésre az idei év Don Bosco háziversenye a Zafféry Károly Középiskolában január

Fogadóóra

Fogadóóra – 2024. február 1.

Kedves Szülők! Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a következő fogadóóra időpontja 2024. február 1. csütörtök lesz, 18:00 és 19:00 között. A fogadóóra célja, hogy