Az álom, mely álmodni késztet: Egy szív, mely a „farkasokat” „bárányokká” változtatja (Sztrenna 2024)

Keresés
Close this search box.

Ballagási protokoll

2021.05.19.

                                                                                                                        Ballagási protokoll

 

Hivatkozva a 250/2021. (V. 17.) Korm. rendelete 1. §-ra, a 2021. évi ballagási rendezvények megtartásának feltételeiről, az alábbi szabályokat határozom meg:

 

  • A végzős évfolyam búcsúztatására 2021. június 12-én, 10:00 órától kerül sor, a plébánia kertjében.
  • A meghívott vendégek száma intézményünkben, a nagy tömeg elkerülése érdekében, diákonként max. 6 fő lehet! (484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 18.  § (1)
  • Eső esetén a tornateremben tartjuk az ünnepséget, amin csak az intézmény tanárai és végzős diákjai vehetnek részt. A többi vendég csak az udvaron tartózkodhat.
  • Az ünnepségen a meghívottak életkortól, illetve koronavírus elleni védettségtől függetlenül részt vehetnek, de a  nevelési, oktatási intézmény épületében szülők, rokonok, vendégek nem tartózkodhatnak. Kérem, hogy aki virágot, ajándékot szeretne átadni, azt az ünnepség előtt vagy után tegye meg, kizárólag az épületen kívül!
  • Az ünnepség alatt, szabadtéren is, a ballagókat, a rendezvényen fellépőket és a 6 évnél fiatalabbakat kivéve a maszk viselése kötelező, úgy hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

 

 

 

Kérem az előírások figyelembevételét és betartását!

 

Nyergesújfalu, 2021. 05. 19.

 

Tafferner Ingrid

igazgató

 

Legfrissebb hírek

Június havi ebédbefizetés

IDEJE:   2024. június 4-5. (730-1500 óráig). HELYE:   Gazdasági iroda Teljes árú ebéd: 900 Ft/nap Kedvezményes árú ebéd: 450 Ft/nap Vagy a szalezi-zaffery.qb.hu weboldalon. Havi étlap

Elballagtunk (videó)

Ahogy a tavasz újra beköszönt, úgy érkezik el az az időszak is, amikor búcsút mondunk végzős diákjainknak. Idén is szentmisében