Az álom, mely álmodni késztet: Egy szív, mely a „farkasokat” „bárányokká” változtatja (Sztrenna 2024)

Mire keresnek rá a szíriaiak a Google keresőben?

2015.10.31.

Az alábbi kisfilmet az AJ+ hírcsatorna készítette, még szeptember végén. A hír azonban úgy tűnik még mindig aktuális, a Magyar Tudományos Akadémia sajtótájékoztatója szerint, ugyanis még évtizedekig tendencia lesz a menekültek áramlása Európába.

[vc_separator border_width=”4″]

(http://mta.hu/mta_hirei/az-europaba-iranyulo-es-2015-tol-felgyorsult-migracio-tenyezoi-iranyai-es-kilatasai-137008/)
Az AJ+ hírcsatorna tudomása szerint a szírek a Google kereső használata alapján még mindig a menekülésüket tervezik a háború tépte országukból Európába.
Az elmúlt két hét statisztikája szerint sűrűn látogatottak oldalak közé tartozik a közeli kórházak listája, az égési sérülések kezelése és a szájból-szájba lélegeztetés tudománya.
A legsűrűbben látogatott oldalak azonban a lehetséges útvonalak Európába, és azon belül Németországba.
Először a vízi útvonalak Görögországba Törökországon át, majd az Izmir és Edirne valamint Izmir és Isztambul közötti távolságok számbavétele jön sorba. Ezek után a Makedónia és Szerbia közötti táv gyalogos megtételének kiszámítása következik.
Nagy számban keresnek a „hírek Magyarországról” és „Magyarország és a szíriai menekültek” kifejezésre, mióta a Magyar állam kijelentette, hogy szükséghelyzeté nyilvánította a menekültek beözönlését, és ezért erővel megakadályozza a határ átlépését.

Legfrissebb hírek

Ideiglenes felvételi sorrend 2024

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az ideiglenes felvételi névsor már elérhető. Kérjük, tekintse meg a listát, hogy megtudja, mely diákoknak van lehetőségük

Anne Frank kiállítás – időpontfoglalás

Kedves Látogatóink! Örömmel jelentjük be, hogy a várt Anne Frank kiállítás online időpontfoglaló felülete elkészült. A kiállítás április 16-tól május 3-ig látogatható,

Március havi ebédbefizetés

IDEJE:   2024. március 4-5. (730-1500 óráig). HELYE:   Gazdasági iroda Teljes árú ebéd: 900 Ft/nap Kedvezményes árú ebéd: 450 Ft/nap PÓTBEFIZETÉS:   2024. március